Saturday, July 28, 2012

Love is Forgive

Have you been in this picture?


You know how it feels?
BAD! VERY BAD! 

Kadang aku mikir, apa sih yang salah dalam keadaan seperti itu?
Apakah situasi yang ga tepat? Atau kita salah pilih orang untuk terima hati kita? Atau ini salah cinta? 
Yang aku tahu, Love never fails. Cinta itu ga pernah salah, yang salah adalah keadaannya. 
Yang buat kita sakit bukan cinta kita yang berlebihan. Tapi mempercayakan cinta kita ke orang yang salah atau kita memberikan cinta itu di waktu dan keadaan yang belum / ga tepat. Or, may be two person are meant to fall in love with each other but not meant to be together. yeah that's sucks. But i believe in 'cinta itu ga harus memiliki'.

well, orang bilang lebih baik pernah mencintai dan merasakan sakit dari pada ga pernah mencintai sama skali.  
You agree with that? I don't think so.
For me, if I know you would do this to me, I wouldn't give my heart to you
Perasaan marah, kesel, benci, lega, ingin balas dendam, smua campur jadi satu. Hati dan logika ga akan konek. Hati kita sakit, masih mengharapkan suatu keajaiban terjadi, tapi logika kita bilang, leave it and move on
Boleh ga sih benci sama orang yang pernah kita sayang?

Hari-hari ini Tuhan tegur gue banyak hal. Gue belajar banyak dari kegagalan gue. Ga ada yang bisa disalahin dari ini smua. Ya, I blamed my self, but thanks God, You forgive me. Should I blame you? her? or your God? Then i realize, no one should be blamed. I believe this is part of God's plan. Some part of His huge plan for us which we never can understood whats in His plan. And for now, we just can say Not My Will, But Yours Be Done.

"Love and forgiveness cannot be separated. To truly love, you must forgive. To truly forgive, you must love."

Hey, you! yes, you! (i don't think that you will read my blog)
I just wanna say, I forgive you. No matter how many times you hurt me, I can guarantee , i'll always forgive you. 
Not because i want, but because my God said so.
If I use my own power, i will never can. My God give me grace to release you.
Like what i did last 8 months, i love you with all God's grace and i'll always do.
If you remember, I've told you, I love you, because God loves you so much. I'm just a mediator. I hope you feel that. :)
 

 
  

Friday, July 27, 2012

I'm back with all my pieces..

hey..
sebenernya blog gw ada yang baca ga sih? haha..
anyway, i just wanna know..


well,, this month it's been tough for me.
I broke up with A. 
yeah, the one i love, the one I thought he's different.
But, now i know, he's just the same. Never change from his past. Still immature.
Di satu sisi aku bersyukur. Perpisahaan adalah jalan terbaik daripada kita bersama.
Karna potensi kita ga bisa maksimal. Ga bisa nurut maksimal, dan ga bisa saling respect kalo masih terus bareng.
8 bulan. belom setahun sih. Tapi memori dan harapannya udah banyak banget.
Sedih? Sedih banget. Kecewa? well of course. 
Tapi ya udah, disyukuri aja. I know God knows the best for me, him and for us.


Benerin diri masing2 dulu emang paling bener. Kalo masih mo bebas, ya udah sok. Kalo emang ga mau di kekang, ya sudah. Kalau masih belum bisa komit dan tanggung jawab, ya udah ga usah pacaran. May be being friends is better.


But what you did to me, and what we've been through, is hurting me. 
But, don't worry. I'll be fine. And still pray for you, for your best and happiness. 
Thanks for this 8 months together, and a year of being my best friend.  yeah, i know we still be a good friend.
I learn a lot from this relationship. I know this will make me stronger.


One thing I want you to know, God Loves you, A. More than i do.