Saturday, December 31, 2011

End of 2011

Wow..
The year is getting over.
Ga kerasa ya, time goes so fast. Padahal rasanya baru kemaren tahun baruan 2011, eh sekarang udah mo tahun baru lagi aja. Tahun baru kali ini gw ga ke mana-mana. Biasanya akhir tahun pasti ngumpul bareng kluarga papa, tapi kali ini mereka punya acara masing-masing. Jadilah tahun ini hanya di Gading Serpong aja. huff.. Ya sudahlah. Tetap mengucap syukur, Gab! :)

Well, I've past so many things this year. Family life, love life, personal things, campus life and also friendship. Yang gw tangkep di setiap tahun, people come and go. Banyak sih orang-orang baru yang masuk dalam hidup kita, tapi pasti juga ada yang oergi dari kita. Sedih sih. Tapi mo gimana lagi. May be God give them just for a lesson, not for staying in our live. And now, I can thank God for all the people who come and go in this year. I learned a lot from everything I've had.

So let's just thank God for this year.
I thanks God for my mother, father and my beloved brother.
Thanks for all the family, i still have them complete this year.
Thanks for the new house.
Thanks for the new laptop :P
Thanks for this healthy.
Thanks for the food, the clothes.
Thanks for the facility that I still use, like, the car.
Thanks for the study.
Thanks for a good result for my exam.
Thanks for friends i have in campus
Thanks for BEM 1 and 2. I have a new family there. :)
Thanks for the church and the community.
Thanks for the girls in cell group. And also for the leaders who concern with my life.
Thanks God for Girls' talk and the team.
Thanks for best friends you gave to me. Like, Yoan, Cindy, Mamel, Gabby, and also the boys.
And with a lot of joy, thanks for giving me Andrew :)
Thanks for the strength, the wisdom, the wise and the power to keep me walking on Your track.
And the biggest from every big of thank is thank for saving me and always love me as I am. And make my feet strong to hang on You.
Thanks Daddy. I love You so much! *hugs!!*

Tuesday, December 27, 2011

Love ?

Love isn't blind, it sees far more than it will ever tell.
Love is going beyond yourself and stretching who you are for someone else.
Being in love is seeing someone as you wish they were, to love them is to see who they really are and still care for them.
Love isn't bitter, but you can't have love without pain. Sacrifice is the important thing of love.
Love means that you trust the person, would do anything for the person.
Love is learning to see the beauty in everything.
Love is caring about somebody just as they are, how they were before, and as they will be in the future.
Love is the sparkle he puts into your life.
You will know the real meaning of love when you fall in love.

There is no true meaning in love. love with meaning is not love.


Hey!! (again)

hey!! heyyy!!
*tiupin debu dr blog ini* hehe..

udah lebih dari setengah tahun gw ga nge blog.. huaaaa... banyak banget yang terjadi dihidup ini. hehe..

Umur gw sekarang udah 20 tahun. terakhir ngeblog masih 19 tahun. hehehe.. Dan sekarng gw udah punya pacar. :p terakhir ngeblog sih masih jomblo. masih galau malah. hahaha...

Anyway, mulai sekarang mo rajin ngeblog ah *ini termasuk resolusi 2012. hehe*

so, let's start dari lanjutan blog terakhir aja ya.
Kalo cerita tentang sahabat gw itu, endingnya, bulan Juni gw ketemu dia, dan kita beresin semuanya, saling ngungkapin yang sebenernya dirasain dan yang dimauin. Dan keputusan akhirnya adalah, kita ga bisa seintim dulu lagi. bahkan sekarang jadi bener-bener susah buat bersahabat. Sekarang jadi cuma temen. Bener-bener temen, yang nyapa doang kalo ketemu. Sedih. Sedih banget malah! Again and again ga bisa punya sahabat cowok yang bertahan lama. ya sudah lah, gw akhirnya juga bisa release dia. May be ya ini emang rencananya Dia, we were not made to be together.

Dan setelah itu, i met this guy. Just called him 'A'. Tau kita kenal dimana? Di BEM 2. Ya, kita temenan satu organisasi awalnya. Awalnya emang cuma temen organisasi, trus berlanjut ke temenan lebih intim, karna terlalu intim, diangkat jadi sahabat deh. hehehe.. setelah sahabatan kurang lebih 5 bulan, sekarang kita jalin hubungan yang lebih serius dan ada komitmennya. Kalo bahasa dunianya, pacaran. :) Sampe hari ini sih, kita baru jadian 57 hari. Masih seumur jagung sih, tapi rasanya kayak udah kenal lama dan pengen cepet-cepet 5 tahun lagi. hahha... He is such a nice and warm guy. I love him, a lot. :)